Istrakon 2005.

February 6, 2005

No Comments

Jednom ću prilikom napisati tekst o SF konvencijama. No, danas sam previše lijen za tako nešto, pa samo s www.istrakon.hr prenosim najavu Istrakona 2005.:

“Udruga građana za promicanje SF&F “Albus”, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Pazin, organizira ove godine 6. konvenciju znanstvene fantastike i fantastike Istrakon 2005. Konvencija će se održati u prostorijama pazinskog Spomen doma od 11.-13. 03. 2005.

Ideja vodilja ovogodišnje konvencije je putovanje kroz vrijeme. Već tradicionalno konvencija započinje u petak u 17:00 sati i traje do nedjelje u 17:00 sati. Iako imamo mnogo organizacijskih problema (što je i normalno za organizaciju ovakvih manifestacija, pobrinuli smo se da program osvježimo novim idejama, kako kako bi gostima Istrakon učinili što zanimljivijim. To znači da nas i ove godine očekuje 48 sati programa koji se sastoji od predavanja, filmova, zabave, igara, sportskih natjecanja, izložbi, ugodnog druženja i još mnogo, mnogo toga što je nemoguće riječima ubaciti u ovaj tekst.

Detalje o samom programu očekujte uskoro na ovim stranicama. Cijena ulaznice za sva tri dana Istrakona 2005 je 50 kuna, a organizatori će osigurati prostor za spavanje u vrećama i jedan topli obrok. Isto tako, na samom Istrakonu moći ćete kupiti i sendviče po povoljnim cijenama. Ako imate koji prijedlog, sugestiju, pitanje ili bilo što drugo, uključite se na naš forum.

Mnogi pogrešno misle kako su SF konvencije zatvoreni skupovi koji okupljaju samo SF fanatike, pa već godinama pokušavamo promijeniti tu sliku događanjima koja privlače ljude raznih interesa. Osim toga, znamo da nije lako izdvojiti vrijeme i novac i doći u Pazin na tri dana, ali nadamo se da ćete upravo to učiniti – doći u Istru na Istrakon i provjeriti zašto mnogi govore da je to najbolja SF konvencija u Hrvata.

Velik pozdrav i vidimo se na Istrakonu!”


Leave a Reply


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>